Wanneer wil je gaan?

6 en 7 juli 2023
08:30-16:00 · Nieuwegein
Regulier inschrijven
Voorinschrijven STAP

Stukadoren

Intro

Gemotiveerde en goed geschoolde vakmensen zijn onmisbaar. Je kan ze flexibel inzetten en uiteenlopende werkzaamheden toevertrouwen. Neem stucwerk/stukadoren. Normaal wordt dit door opgeleide stukadoors uitgevoerd. Maar als er kleine stukken muur moeten worden afgewerkt of gerepareerd, is het prettig als je dat zelf kan doen. In de training stukadoren leer je hoe je handmatig diverse soorten stucwerk maakt. Je krijgt meer vakkennis en leert nieuwe ontwikkelingen. De inzet van specialisten wordt zo minder noodzakelijk.

Voor een cursus ‘Stukadoren’ op of na 29 maart 2023 kun je STAP-subsidie aanvragen. Kijk hier voor meer informatie.

Wanneer?

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training Stucadoren in de planning? Neem dan contact met ons op. De workshop wordt in kleine groepen gegeven voor optimale aandacht. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Wat leer je?

De cursus stukadoren is erop gericht om de deelnemers te leren hoe ze een mooie, egale afwerking kunnen bereiken met hun stucwerk. Daarnaast leren de deelnemers ook hoe ze problemen met het stucwerk kunnen voorkomen of oplossen. Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteed aan het uitvoeren van het stucwerk, zodat de deelnemers precies weten wat ze moeten doen en hoe ze eventuele fouten kunnen vermijden. De cursus is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het stukadoren, of je nu een beginner of een ervaren vakman bent. Na het volgen van de cursus ben je in staat om mooi, strak stucwerk af te leveren en weet je ook hoe je problemen kunt voorkomen of oplossen. Je bent daarnaast ook beter in staat om te communiceren met opdrachtgevers en collega's over het stucwerk. Kortom, door de cursus te volgen word je een breder inzetbare vakman die met meer plezier en vakkennis werkt.

Duur training

De duur van de training is 2 dagen. De duur van de stukadoorsopleiding is 2 dagen. Aan het einde van de training beschik je over alle vaardigheden om een professioneel uitziend stucwerk af te leveren.

Voor wie?

De cursus duurt twee dagen en is bedoeld voor iedereen die de beginselen van stukadoren wil leren. Tijdens de cursus zullen de deelnemers leren over de verschillende soorten stucwerk, hoe je het moet aanbrengen en welke gereedschappen je ervoor nodig hebt. Je zult ook tips en trucs krijgen om een professioneel resultaat te bereiken. Aan het einde van de cursus ben je in staat zijn om zelfstandig een muur of plafond te stukadoren.

Investering

Als je wilt leren stucen, of je moet je vaardigheden opfrissen, dan vraag je je misschien af hoeveel een cursus stukadoren kost. Wat zijn de kosten voor de stukadoren cursus? De kosten zijn € 832,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Een workshop stucen is een uitstekende investering, omdat het je kan helpen je vaardigheden te verbeteren en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Tip: Voor deze training kun je een STAP-subsidie aanvragen, waardoor je de cursus nagenoeg kosteloos kan volgen. Kijk hier voor meer informatie.