Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

E-learning VOL-VCA (incl. examen)

Intro

VCA diploma herhalen? E-learning VOL-VCA, snel en goedkoop.

Wat leer je?

Snel een VOL-VCA-diploma halen en ook nog meer dan 50 procent op de kosten besparen. Met de e-learning cursus begeleiden wij jouw medewerker voor € 155,- (inclusief examen) binnen acht weken naar het VOL-VCA-examen. Dit examen vindt plaats op een locatie ergens in de regio en duurt een uur en een kwartier.

Duur training

Bepaal zelf tijd, plaats en tempo met dit online studiesysteem.

Een VCA-cursus in digitale vorm. Hoe gaat het in zijn werk?

Na het inschrijven, ontvangt men een wachtwoord. Acht weken lang kan men inloggen, zo vaak men wil en wanneer het uitkomt. De online cursus bestaat uit veel kleurrijk interactief beeld- en geluidsmateriaal. Dat maakt het leren aantrekkelijk. In de e-learning VOL-VCA cursus passeren allerlei taken van de operationeel leidinggevende op het gebied van veiligheid de revue. Het mooie van internet is dat er via links en extra bestanden nog veel meer achtergrondinformatie te vinden is.

Digitaal oefenen baart kunst

In de digitale leerstof zijn veel oefen- en examenvragen verwerkt. Je wil natuurlijk ook weten of jij op koers ligt en hoe jij scoort op tussentijdse toetsen en oefenvragen. Daarvoor hebben we een handige voortgangsmonitor ingebouwd. Voor vragen kan men overigens altijd contact met ons opnemen. Wij reageren dan z.s.m.

Investering

€ 155,- De prijzen zijn inclusief examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
€ 155,-
per persoon