Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

E-learning Elementaire Bouwkunde

Intro

De training Elementaire bouwkunde is bestemd voor kantoorpersoneel dat voor het goed kunnen uitoefenen van bepaalde werkzaamheden over basiskennis bouwkunde moet beschikken en daarmee een goede gesprekspartner zijn binnen de bouw. Er is geen apart examen, tijdens de training worden diverse toetsen gedaan.

Wat leer je?

  • Na de training beschikken de deelnemers over de basiskennis van het bouwproces, bouwmethoden en materialen en constructies. Zij kunnen over de genoemde onderwerpen meepraten en hebben dan een goede basis om verder door ervaring, gesprekken en vragen hun kennis uit te breiden.
  • Na afloop van de training zijn de deelnemers in staat het bouwproces in grote lijnen te benoemen.
  • De deelnemers kunnen de verschillende gangbare (industriële) bouwmethoden onderscheiden.
  • De deelnemers kennen globaal de opbouw van een woning en de daarvoor meest gebruikte constructiemethoden, materialen, werkmethoden en materieel.

Duur training

Bepaal zelf tijd, plaats en tempo met dit online studiesysteem. De meeste deelnemers zijn ongeveer 3 tot 4 avonden van ongeveer 3 uur bezig met de training.

Digitale training, hoe werkt het?

Na het inschrijven, ontvangt men een wachtwoord. Acht weken lang kan men inloggen, zo vaak men wil en wanneer het uitkomt. De online cursus bestaat uit veel kleurrijk interactief beeld- en geluidsmateriaal. Dat maakt het leren aantrekkelijk. In de e-learning Elementaire Bouwkunde alle belangrijke bouwtermen de revue. Het mooie van internet is dat er via links en extra bestanden nog veel meer achtergrondinformatie te vinden is.

Voor wie?

De training elementaire bouwkunde is speciaal bestemd voor kantoormedewerkers die, voor het goed kunnen uitoefenen van bepaalde werkzaamheden, over enige basiskennis van bouwkunde moet beschikken.

Investering

€ 129,- Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
€ 129,-
per persoon