Wanneer wil je gaan?

14 april 2023
08:30-16:00 · Breda
12 mei 2023
08:30-16:00 · Breda

Basisveiligheid VCA Engels

Intro

Het Basisveiligheid VCA diploma in een dag halen of herhalen in het Engels. Deze Engelstalige training is zo ingericht dat je binnen een dag je VCA diploma op zak hebt. Het is een korte intensieve trainingsdag in het Engels, waarbij alle eindtermen behandeld worden en ingezoomd op de gebieden waarvan de docenten weten waar de deelnemers wat moeite mee hebben. Tevens worden de deelnemers met examentrainingen klaargestoomd voor het Engelstalige examen, die aansluitend op de trainingsdag afgenomen wordt.

Wat leer je?

Het (opnieuw behalen) van het diploma 'Basisveiligheid VCA', als bewijs dat je kennis weer up-to-date is met betrekking tot de punten uit de VCA checklist.

Duur training

1 dag

Programma

  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Herhaling op hoofdlijnen van de lesstof
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens
  • Engelstalig examen door middel van 40 meerkeuze vragen (maximaal 1 uur)
Het examen wordt aan het einde van de Engelse training afgenomen door een onafhankelijke examinator en is samengesteld op basis van de daarvoor geldende eindtermen. Bouwradius Training & Advies heeft binnen deze grenzen bouwgerichte lesstof ontwikkeld die gericht is op een voldoende grote slagingskans. Het is mogelijk om een voorleesexamen te regelen, dit brengt wel extra kosten met zich mee. Bij het voorleesexamen worden alle vragen voorgelezen, maar bij enkele vraagtypes niet de antwoorden. Kandidaten kunnen dit net zo vaak als zij nodig vinden voor laten lezen. Er is hiervoor maximaal 1 uur en 1 kwartier beschikbaar. Het voorleesexamen is ook in andere talen beschikbaar.

Voor wie?

Engelstalige medewerkers, al dan niet in het bezit van het diploma 'Basisveiligheid VCA', zonder leidinggevende verantwoordelijkheden die (mede) werkzaam zijn op een werkplaats en hiervoor in het bezit willen blijven van het diploma 'Basisveiligheid VCA'. Wie het examen met voldoende resultaat afsluit, ontvangt opnieuw het diploma 'Basisveiligheid VCA'. Dit diploma is tien jaar geldig.

Investering

Wat zijn de kosten voor een Basisveiligheid VCA cursus? De kosten zijn € 252,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en Engels examen en exclusief boek (Wij kunnen deze wel voor je regelen). Deze bedragen zijn exclusief BTW

Vragen?

Heb je nog vragen over deze Basisveiligheid VCA training in het Engels? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 252,-
per persoon