Scholingsdagen 2022: volle kracht vooruit!

Door de coronaperikelen was het niet mogelijk om alle scholingsdagen in het eerste kwartaal van dit jaar te laten doorgaan. Gelukkig lijkt het erop dat de samenleving weer terug is bij ‘het oude normaal’ en kunnen wij bij Bouwradius vanaf heden weer een groot aantal trainingen en workshops aanbieden. Fijn om kennis te kunnen bijspijkeren of zaken te leren die volkomen nieuw zijn. Boek dus snel een of meerdere trainingen - op een locatie naar wens - zodat medewerkers na de (zomer)vakantie weer met volle kracht vooruit kunnen!

Vier trainingen uitgelicht
Zoals u op de website Bouwradius.nl kunt lezen, bieden wij een zeer groot aantal trainingen aan. Een viertal van hen lichten wij er voor u uit:

Stofvrij werken asbest en chroom 6
Tijdens deze training van een halve dag leren de cursisten hoe blootstelling aan de schadelijke stoffen asbest en chroom 6 zoveel mogelijk kan worden voorkomen. Meer informatie treft u hier: Training Stofvrij werken - Bouwradius en Training Herkennen van Asbest - Bouwradius
 
Werken op hoogte
Wist u dat de meeste ongelukken op de bouwplaats gebeuren rondom steigers? Om deze reden bieden wij een groot aantal trainingen aan waardoor uw steigers aan alle veiligheidseisen voldoen. Op deze webpagina hebben wij ze voor op een rij gezet:

Verplaatsen van lasten
Net als het werken met een steiger, is het aanslaan en verplaatsen van lasten op de bouwplaats een risicovolle taak. Tijdens de training Verplaatsen van lasten, die een dag in beslag neemt, worden de cursisten onderwezen in onder meer de wet en regelgeving en de verschillende soorten en kenmerken van hijswerktuigen. Meer informatie over deze training vindt u op onze website:Training Verplaatsen van lasten - Bouwradius
 
Agressiepreventie
U weet waarschijnlijk als geen ander dat een bouwplaats een mooie afspiegeling is van onze samenleving. Hoog- en laagopgeleid personeel, mannen en vrouwen en medewerkers met verschillende achtergronden slaan er de handen ineen om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. Dat gaat gelukkig in de meeste gevallen goed. Maar als er strubbelingen de kop opsteken, is het fijn als er medewerkers aanwezig zijn die getraind zijn in het omgaan met verschillende soorten agressie. Benieuwd naar de Agressiepreventie training die wij aanbieden? Klik dan op de link: