Pilot training Duurzaam bouwen en installeren

Voor alle nieuwbouw, zowel woningbouw als utiliteitsbouw, geldt dat aanvragen van de omgevingsvergunning vanaf 1 januari 2021 moeten voldoen aan de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG). Helaas gaat er nog veel fout bij het energiezuinig maken van gebouwen. Fouten die gemaakt worden door een gebrek aan (nieuwe) vakkennis en verwarring tussen de verschillende partijen die op een werk- en bouwplaats de werkzaamheden moeten uitvoeren.
Experts van Bouwradius, Zehnder en Technische Unie hebben daarom de handen ineengeslagen en de training Duurzaam bouwen en installeren ontwikkeld. Het centrale thema van de training is het gezamenlijk energiezuinig maken van een gebouw. Gezamenlijk, want meer onderling begrip op de bouwplaats leidt tot minder fouten, meer plezier in het werk én een comfortabel en energiezuinig huis voor de eindklant.

Programma
• Eisen: Bouwbesluit en BENG
• Is ‘meer doen’ volgens de eisen van het bouwbesluit zinvol?
• Energiezuinige woning installaties/ bouwkundige voorzieningen
• Luchtdicht bouwen en ventileren
• ISO 5001
• Rondgang Inspiratiecentrum Duurzaamheid Technisch Unie

Doelgroep
Bouwers en installateurs
 
Waar & wanneer
Op 20 september 9.00-16.30 organiseren we een kosteloze pilot voor deze training bij Technische Unie Utrecht. We bekijken kritisch wat werkt en wat we nog moeten verbeteren. We nodigen u uit nieuwe kennis op te doen én kritisch met ons mee te kijken.
 
Aanmelden & deelname
Meld uzelf en/of uw medewerkers aan via info@bouwradius.nl of via uw contactpersoon bij Technische Unie. Let op: er is een beperkt aantal plekken. Vol is Vol! Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname.