All You Can Learn

Het Bouwradius keuzemenu

Door de impact van de coronapandemie merken wij bij Bouwradius dat er bij veel bedrijven behoefte is om na te denken over de toekomst. Speerpunten hierbij zijn de samenwerking, de werksfeer en kennisontwikkeling binnen de organisatie. 

Verandering is altijd lastig voor ondernemers en personeel. Maar mensen die goed zijn voorbereid kunnen veranderingen en uitdagingen een stuk beter opvangen. 
Een van die veranderingen is de hogere werkdruk, een resultaat van schaarste op de arbeidsmarkt en een sterk gestegen vraag naar nieuwbouw. Ook materiaal is schaars en een stuk duurder geworden. De klimaatdiscussie raakt ook de bouwsector en door de energiecrisis is er grote vraag naar het na-isoleren van woningen. Allemaal zaken waar ondernemers en medewerkers in de bouwsector mee te maken hebben. 

Ook een nieuwe trend: de veiligheid op de bouwplaats staat soms op gespannen voet met de vraag naar productie, met nieuwe en minder ervaren medewerkers die toch op een veilige manier hoogstaand werk moeten afleveren. 

Daarnaast heeft de pandemie ook gezorgd een grotere vraag naar een gezonder werkklimaat, waarbij fysieke gezondheid, vitaliteit en flexibiliteit hoog op de agenda staan. 

Uiteenlopende zaken die nu tijdens een unieke cursusdag gecombineerd kunnen worden! Want met het Bouwradius keuzemenu bepaalt u welke trainingen u of uw medewerkers willen volgen. Een trainingsdag in de vorm van een menu dus, dat u zelf helemaal naar wens kunt samenstellen aan de hand van bestaande Bouwradius-trainingen. 

En inderdaad, er staat wel heel veel smakelijks op, dus mocht u moeite hebben met kiezen of mist u onderwerpen, dan staan wij, als een goede sommelier, uiteraard voor u klaar! 

 
 of scan de QR code voor een vrijblijvende offerte voor uw eigen all you can learn trainingsdag.
  voor het aanvragen van menukaarten.
  voor een maken van een afspraak. 
 
 Of bel ons via 079-3685800.