Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Training Barista

Intro

Een goede koffie maakt gasten blij. Tijdens deze training leer je verschillende soorten koffie’s maken op professionele wijze. Wij hebben een maximum van 7 personen per training, zodat er genoeg aandacht is per deelnemer en iedereen ook voldoende de mogelijkheid heeft om met de machine aan de slag te gaan. Tijdens de training ben je voornamelijk praktisch bezig.

Wat leer je?

Tijdens deze training leer je verschillende soorten koffie’s maken op professionele wijze.

Duur training

2 dagen

Programma

Je krijgt via de mail informatie toegestuurd die je voorafgaand aan de training door moet nemen.
In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Het proces van koffieboon tot koffie.
  • Robusta en Arabicabonen.
  • Uitleg espressomachine. Onderdelen, schoonmaak etc.
  • Espresso kwaliteit, crèmalaag, koffiekwaliteit herkennen, proeven.
  • Verschillende soorten koffie en latte’s.
  • Melk opschuimen, de basis van de latté art.
De training bestaat uit 2 dagdelen (verdeeld over 2 dagen) en wordt verzorgd op de locatie in Den Haag. Tussen elke trainingsdag zit twee weken tijd. De deelnemer ontvangt na het volgen van de training een Horeca Academie certificaat bewijs van deelname.

Voor wie?

Iedereen binnen en buiten de horeca die wil leren een goede cappuccino te maken.

Investering

€ 285,- De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, blikje frisdrank, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
€ 285,-
per persoon