Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

E-learning herhaling Bedrijfshulpverlening

Intro

Een BHV’er is de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn. De BHV’er moet een kleine brand kunnen blussen, is in staat een pand snel en veilig te ontruimen, kan levensreddende handelingen verrichten (elementen van EHBO), leert communiceren tijdens een calamiteit en is het aanspreekpunt van de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen.

Wat leer je?

Om het BHV certificaat in stand te houden, is het jaarlijks volgen van de cursus Herhaling BHV belangrijk. Hulpverleningstaken worden (gelukkig) niet dagelijks uitgevoerd. Om deze reden is periodieke herhaling noodzakelijk, omdat het van groot belang is voor een noodsituatie dat de juiste kennis en vaardigheden direct paraat staan. Bij de online herhaling Bedrijfshulpverlening wordt de theorie voorafgaand aan de training gevolgd. Vervolgens worden op de praktijkdag de praktijkoefeningen gedaan. Op deze praktijkdag komen alle BHV onderdelen zoals brandbestrijding, gebruik van de AED en communicatie aan bod en wordt deze kennis up-to-date gehouden. Jaarlijks zijn er enkele nieuwe onderwerpen. De BHV’er herhaalt tijdens de praktijkdag het onderdeel reanimeren en er wordt opnieuw gewerkt met de Automatische Externe Defibrillator (AED). Dit apparaat moet altijd binnen handbereik zijn bij medisch levensbedreigende situaties. De praktijk heeft al vaker uitgewezen dat men hiermee levens kan redden bij hartritmestoornissen. Deelnemers van deze training ontvangen een BHV-pas theorie en na het volgen van de praktijkdag het volledige certificaat.

Duur training

Bepaal zelf tijd, plaats en tempo met dit online studiesysteem.

BHV Online

Via het online gedeelte wordt de theorie van alle onderdelen van de opleiding behandeld. De training kan via internet gevolgd worden op de werkplek of thuis. Hiervoor hebben we een applicatie ontwikkeld die beschikbaar is voor zowel PC als voor IOS en Android apparaten. In de app worden alle onderwerpen via video's uitgelegd en wordt de deelnemer voorbereid op de praktijkcursus. Vervolgens wordt het geleerde op de praktijkdag geoefend. Het praktijkgedeelte van de cursus wordt altijd gevolgd op een van de trainingscentra of bij gesloten groepen op eigen locatie.

Korting op praktijkdag

Na het succesvol afronden van de theorie door de deelnemer, ontvangt een korting van 10 procent op de praktijk herhalings-trainingsdag.

Voor wie?

Medewerkers die verantwoordelijk willen worden voor het toepassen van bedrijfshulpverlening in de werkomgeving.

Investering

€ 49,-; Deze bedragen zijn exclusief BTW. Na het succesvol afronden van de theorie door de deelnemer, ontvangt een korting van 10 procent op de praktijk herhalings-trainingsdag.

Vragen

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
€ 49,-
per persoon