Even voorstellen...

Bart Castricum, trainer bij Bouwradius 
 
Voor Bouwradius is het belangrijk dat de mensen die trainingen geven ervaring hebben op de werkvloer. Bij Bart Castricum is dit zeker het geval…
 
Al op jonge leeftijd behaalde Bart zijn grootrijbewijs én diploma als kraanmachinist. Na het behalen van zijn papieren werkte hij zestien jaar lang als freelance kraanmachinist in de bouw. Na deze fase merkte hij dat hij behoefte had om extra kennis op te doen en besloot hij de opleiding voor Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) te volgen. Nadat hij zijn scriptie over risico’s voor de hijsbegeleider had ingeleverd en met vlag en wimpel was geslaagd, kon hij met zijn nieuw opgedane kennis een andere passie gaan volgen: het geven van trainingen aan professionals. Een andere passie, want vanaf zijn achttiende gaf Bart in zijn vrije tijd al zeilcursussen aan jongeren in de wateren van Friesland. 
 
Kennisoverdracht is voor hem dan ook gesneden koek. Maar ook mensen een leuke tijd bezorgen is een van zijn hobby’s. Al jaren is Bart namelijk actief als DJ en ook tijdens zijn Bouwradius trainingen vindt hij het belangrijk dat er een flinke portie humor aanwezig is. Als hem gevraagd wordt om zijn werkwijze te typeren vertelt hij dat een praktische inslag gekoppeld aan een goede dosis humor zijn recept is voor een succesvolle training waarvan de kennis goed wordt opgepikt. Vanuit Lelystad bestrijkt hij dan ook het gehele land voor Bouwradius, dus wie weet treft u hem wel bij een van uw volgende trainingen!